Assortiment

Betaalbare en toegankelijke farmaceutische zorg voor uw patiënt.

Ons aanbod aan geneesmiddelen is continu in beweging en wordt volledig bepaald door de behoeftes van onze klanten en de vraag in de markt. Van uw klantbehoeftes maken wij onze zorg.  Wij gaan graag actief voor u op zoek naar de meest geschikte producten.  In samenwerking met onze leveranciers zijn wij in staat een hoge dekkingsgraad te realiseren en een groot deel van de vraag naar geneesmiddelen in te vullen. Zo breiden wij ons aanbod steeds verder uit en bieden wij vooruitstrevende en betaalbare oplossingen voor de farmaceutische zorg.

Benieuwd naar de mogelijkheden en ons assortiment of het voordeel dat we u kunnen bieden? Neem contact op via ons contactformulier.

Actueel aanbod

Vooruitstrevend

Medicatieveiligheid is uiterst belangrijk. We denken graag met u mee om deze veiligheid te waarborgen.

2D matrix

Als een van de weinige farmaceutische leveranciers brengen wij op nagenoeg alle primaire verpakkingen de 2D matrix aan. Hiermee wordt de medicatie van de patiënt aan het bed of in de bereiding scanbaar en controleerbaar.

Etiketten

Ook bieden we de mogelijkheid om etiketten te gebruiken die reflecteren in het donker. Dit vermindert de kans op leesfouten in slecht verlichte situaties drastisch.