Geneesmiddelentekort?

Eureco Pharma heeft goed nieuws


Dat Eureco Pharma apothekers betrouwbare alternatieven biedt voor tijdelijke en structurele tekorten voor geneesmiddelen, is niets nieuws. Samen met onze dochteronderneming Active Pharma GmbH hebben wij hierin een jarenlange expertise. Maar zoals we allemaal weten, de problematiek rondom tekorten blijft groeien. Dat blijkt ook uit de enorme hoeveelheid reacties die wij hebben ontvangen op onze online survey. Voor ons de aanleiding om onze dienstverlening op dit gebied verder uit te breiden.
Hoe? Met een oplossing waar zorgprofessionals echt wat aan hebben! Binnenkort verklappen wij meer en presenteren wij ons nieuwe concept. Op dit moment werken wij hard aan de laatste details van Geneesmiddelentekort.nl, een totaaloplossing waar u eenvoudig kunt zoeken naar een beschikbaar alternatief geneesmiddel en waar u direct online kunt bestellen.

Wij nodigen u uit voor een korte presentatie

Zelf ervaren hoe eenvoudig het werkt? Eureco Pharma presenteert onder het genot van een kopje koffie hoe makkelijk tekorten voortaan opgelost kunnen worden. Reserveer alvast een plek voor een van onze online koffietijd sessies.

Wanneer? Van 6 t/m 16 april dagelijks om 10u en om 15 u. Schrijf direct in>