supplier

We hebben een ervaren en deskundig team en denken graag proactief met u mee over business opportunities voor uw portfolio in Nederland.

We zoeken naar mogelijkheden voor verbetering en ontwikkeling.

Ideeën? Laat het ons weten…

Deskundigheid

Eureco Pharma is een volledig GMP- en GDP-vergunninghoudende organisatie.

Wij opereren vanaf de start als een zelfstandig en onafhankelijk bedrijf dat geneesmiddelen importeert. Wij worden beschouwd als de specialist in de import van geneesmiddelen uit alle landen binnen de EER. Ons hoofdkantoor bevindt zich in Ridderkerk (bij Rotterdam) waar we, indien nodig, de geneesmiddelen voorbereiden voor verschillende sectoren binnen de markt. De geïmporteerde medicijnen worden uitsluitend via ons eigen marketing- en distributienetwerk gedistribueerd naar ziekenhuizen en groothandelaren in Nederland. Wij behandelen in huis het volledige scala van regelgevende zaken om te voldoen aan de laatste wetgeving.

(Parallel) import

Momenteel zijn we de grootste (parallel) importeur van geneesmiddelen voor de Nederlandse ziekenhuizen. Onze focus ligt primair op de ziekenhuismarkt, maar we hebben ook een stevig aandeel in het lokale apotheekkanaal via alle grote farmaceutische groothandelaren. Naast het importeren van (parallelle) producten binnen Europa, breiden we ons portfolio snel verder uit door rechtstreeks bij fabrikanten, wereldwijd, in te kopen.
We vergeten nooit de eindgebruiker, de patiënt. Belangrijk in ons werk en het meest uitdagende deel is om de balans te vinden in het voorzien in de behoeften van de klant, de organisaties en de leveranciers. We denken in langdurige, duurzame relaties met onze partners en stakeholders.

Het resultaat van de gezamenlijke inspanningen van ons en onze partners kan bepalend zijn voor de gemeenschappelijke doelen die we samen behalen.

Wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen als u geïnteresseerd bent in een samenwerking.

Een snelle scan

Deskundigheid

  • We zijn een grote speler met het grootste marktaandeel binnen de intramurale parallelmarkt.
  • We hebben jarenlange expertise op de Nederlandse markt, zowel intra- als extramuraal.
  • Dankzij het geïntegreerde systeem tussen onze locaties schakelen we snel en komen vraag en aanbod optimaal tot elkaar.

Verbetering

  • Door met u op zoek te gaan naar geneesmiddelen voor een lagere prijs, of te zoeken naar beschikbaarheid, leveren we samen een bijdrage aan een verlaging van de zorgkosten.
  • Een belangrijk onderdeel van onze dagelijkse werkzaamheden is het verhogen van de veiligheid en efficiëntie door de hele keten.
  • Als zelfstandig Nederlandse onderneming staan we u onafhankelijk, flexibel en met een open blik bij in uw farmaceutische kansen.
  • We laten ons graag uitdagen om voor u de beste oplossing te vinden.