ons verhaal

20200709_EurecoPh_Miranda_DSC8341-500x334

Miranda Eleveld

Manager Quality Assurance & Regulatory Affairs

Als Business Process Manager heb ik te maken met de technische en de organisatorische kant van bedrijfsprocessen binnen Eureco Pharma B.V. In deze functie ben ik een verbindende factor tussen alle afdelingen en zorg ik voor het zo efficiënt mogelijk inrichten en bewaken van het bedrijfsproces. Het initiëren en managen van verbeterprojecten vormt daarbij een groot deel van mijn functie. Zo blijven we onze processen continue optimaliseren om snel betaalbare geneesmiddelen op de markt te kunnen brengen. Hierbij gaan we zoveel mogelijk mee met de laatste trends en ontwikkelingen en willen we onze bedrijfsprocessen verder automatiseren. Een voorbeeld hiervan is het doorvoeren van de Europese FMD verordening, waarbij we de nieuwste richtlijnen in het bedrijfsproces hebben geïmplementeerd en een automatische etiketproductie hebben ingericht om te borgen dat ieder etiket is voorzien van een uniek serienummer. De doorgevoerde verbeteringen, ook in de transparantie van de bedrijfsvoering, dragen bij aan het halen van onze organisatorische doelen. En daar ben ik erg trots op!

20200709_EurecoPh_Chantel_DSC8541-scaled

Chantel van Rosmalen

Inkoop manager Eurospecialité

In mijn functie ben ik de spil tussen onze accountmanagers en inkoop van Eurospécialité’s. Het is een uitdagende taak om op basis van de klantvraag alle benodigde geneesmiddelen op tijd binnen te krijgen. Deze rol voer ik met veel plezier uit. Wij werken al vele jaren met een vaste groep van gerenommeerde leveranciers binnen de EU. Zij zijn bekend met de hoge eisen die wij aan onze inkoop stellen. Zo dragen we bij aan het verlagen van de ziekenhuiskosten voor geneesmiddelen. Dit geld kan worden ingezet voor andere zorg.  Door onze betrokkenheid en deskundigheid dragen we bij aan het oplossen van tekorten in de markt. Daar ben ik trots op. Ik vind het erg mooi dat we ervoor zorgen dat een patiënt toch het benodigde medicijn op tijd krijgt.

20200710_EurecoPh_Lisa_DSC8792-500x334

Lisa Vaas-van Dooren

Manager Sales

Ik ben verantwoordelijk voor de relatie met een groot deel van onze klanten. We hebben een gedreven team met korte lijnen en jarenlange ervaring. We stemmen vraag en aanbod optimaal op elkaar af met onze klant als partner. Partnerships. Daar draait het om.  Wederzijds commitment, betrouwbaarheid, transparantie en directe communicatie zijn hierbij sleutelwoorden. Samen met de klant streven wij continu naar het verhogen van rendement, het oplossen van tekorten en het creëren van een langdurige samenwerking. Zo draag ik mijn steentje bij aan het bevorderen van betaalbaarheid en toegankelijkheid van de farmaceutische zorg.

20200709_EurecoPh_Kavita_DSC8301-scaled-e1594902851442-500x500

Kavita H.K. Ramharakh-Singh

Qualified Person (QP)

Het kwaliteitsbeleid vormgeven en altijd voldoen aan de strenge eisen die gesteld worden aan geneesmiddelen. Dat is mijn verantwoordelijkheid. Als Qualified Person (QP) ben ik verantwoordelijk voor het coördineren van het kwaliteitsbeleid en de kwaliteitshandhaving binnen onze organisatie, maar ook het vrijgeven van producten naar de markt. Ik ben erg trots om mijn eerste stappen als QP te hebben kunnen maken in een bedrijf als Eureco Pharma. Het geeft mij erg veel voldoening om patiënten, indirect, te helpen bij de voorziening van hun medicijn(en) en ervoor te zorgen dat de kwaliteit daarvan gegarandeerd is.

20200710_EurecoPh_Jan_DSC9125-500x333

Jan de Kreij

Managing Director / Owner

Iedere dag met veel enthousiasme werken aan het bedrijf dat het verschil maakt in toegankelijkheid en betaalbaarheid van de farmaceutische zorg in Nederland. Met een team van uiterst gemotiveerde medewerkers. Daar krijg ik energie van en daar zet ik me graag iedere dag volledig voor in. Vanuit onze cultuur die sterk verankerd is in onze kernwaarden werken we iedere dag aan hetzelfde doel. De uitdaging om in te spelen op de behoefte van de klant heeft ons gebracht tot waar we nu staan. We bieden oplossingen voor kleine en grote vraagstukken, maar altijd in relatie tot de betaalbaarheid en toegankelijkheid van farmaceutische zorg. Met Eureco Pharma als zelfstandig bedrijf zijn we op dit gebied al meer dan tien jaar zeer succesvol. Vanuit mijn rol borg ik de continuïteit van de onderneming en zorg voor de heldere stip aan de horizon.

20200710_EurecoPh_Irene_DSC8869-500x334

Irene Bakker

Sales Support

Het eerste contact met de klant ligt bij ons. Wij helpen de klant snel en correct. De medische wereld blijft in beweging en blijft veranderen. Hierbij is het belangrijk de wensen van onze klanten nu, en ook in de toekomst, zo optimaal mogelijk in te vullen. De klant is koning zonder het commerciële doel van de organisatie uit het oog te verliezen. Wij hebben de overtuiging dat als je ervoor zorgt dat de klant echt tevreden is, de verdienste vanzelf volgt. Met dezelfde passie samen ergens voor gaan. Dat is belangrijk. En dat merkt de klant.

Loop door onze geschiedenis

  • 1996
  • Eureco Pharma wordt opgericht met volledige focus op extramurale markt met steun van groothandel
  • 2008
  • overname van Eureco Pharma en behoud focus op de extramurale markt
  • 2011
  • verhuizing naar Ridderkerk i.v.m. doorgemaakte groei
  • 2013
  • focus wordt verlegd van extramuraal naar intramuraal
  • 2014
  • oprichting Active Pharma, vestiging Krefeld
  • 2019
  • lancering eerste product in distributie en eerste eigen registratie
  • 2020
  • Centralisatie organisatie in Ridderkerk