Onze belofte

eureco_icon-e1652693597335

EURECO PHARMA biedt toegankelijke en betaalbare oplossingen voor de farmaceutische zorg. We zijn gespecialiseerd in het samenbrengen van vraag en aanbod van geneesmiddelen. Onze innovativiteit, proactief partnership en de dialoog met onze partners maken dat wij onszelf hierin continu uitdagen en ontwikkelen.

active_icon

Met ACTIVE PHARMA bieden we, dankzij ons unieke internationale netwerk, snel betaalbare oplossingen voor geneesmiddelentekorten. Dit doen we door met een proactieve houding naast de klant te staan. Dat is waar we voor staan en waar we voor gaan.

Kernwaarden


Bevlogen – Be inspired


We willen plezier hebben in ons werk uitgedaagd worden om het beste uit onszelf en onze omgeving te halen. Dit is te zien in onze manier van werken en in de omgang met elkaar. We stralen optimisme, plezier en “passie” uit in hetgeen we doen.


Recht door zee – Straightforward


We zeggen waar het op staat en gaan op ons doel af. Van onze omgeving en relaties verwachten we eenzelfde manier van benaderen, openheid en eerlijkheid.


Initiatief – Set the pace


We nemen graag het voortouw en doen dingen vaak het liefst net even wat anders of we zijn er eerste bij het op een andere manier te doen. Hiermee zijn we vernieuwend en een voorbeeld voor onze omgeving.


Solide – Solid


Niet alleen in ons doen en laten zijn we betrouwbaar, maar ook in onze basis als het gaat om systemen, processen en financieel.


Eenvoud – Keep it simple


Graag houden we het zo eenvoudig mogelijk, zonder afbreuk te doen aan kwaliteit of gestelde eisen.